Týždenník občanov okresu Stropkov a okolia - ESpektrum
Vyhľadať
Close this search box.

Záverečné 15. kolo UCL Stropkov: Víťazom druhého ročníka je Milo Cimbala

Máme za sebou úspešný 2. ročník cyklistickej ligy Stropkov. Utorok, 5.10. sa konalo posledné 15 kolo. Na štart sa postavilo osem jazdcov. Počasie nám celkom vyšlo, až na ten vietor. Aj keď už o nič nešlo, víťaz je jasný, aj napriek tomu to dnes bola liga, ako sa patrí. Od úvodu sa nastolilo pekelné tempo. Na špici si to do Svidníka odkrútil každý. M. Bochmač ako prvý nastúpil za Stročínom, no tento nástup sa ešte podarilo zlikvidovať. Pri vjazde do mesta to opäť M. Bochmač roztočil, na ktorého nástup reagovali už len M. Ždiňak a S. Džavoronok.

Trojica si odskočila od zvyšku balíka, ale tempo bolo vysoké a dlho sa neudržal S. Džavoronok. A tak sa vytvoril balík za prvou dvojicou, ktorý to vzorne ťahal až na Šemetkovský kopec. Tam do kopca ťahal skupinu S. Džavoronok no na vrchu si nastúpil M. Cimbala, následkom čoho sa balík roztrhol. Vpredu sa vytvorila dvojica M. Cimbala a S. Džavoronok, vzadu zostali Š. Rusinko, J. Olear a P. Pavelko, ktorým ešte vo Vislave zmarilo aké také šance na dolepenie auto. Žiaľ aj taká je liga.

Na HP dominoval M. Bochmač a druhé miesto bral M. Ždiňak. Táto dvojica to takto dotiahla aj do cieľa, kde M. Bochmač nedal nikomu šancu. O tretie miesto si to rozdali S. Džavoronok s M. Cimbalom, nakoniec tretie miesto si udržal S. Džavoronok pred štvrtým M. Cimbalom. O piate mieste sa zviedol taktiež boj. Nakoniec na piatom mieste skončil Š. Rusinko tesne pred J. Olearom. Na peknom siedmom mieste sa dnes umiestnil P. Pavelko, ktorý až teraz na záver ligy začal chytať formu. Žiaľ jeden jazdec R. Bilas to vzdal a do cieľa nedošiel. Nevadí aj tak si zaslúži palec hore, lebo ako sa hovorí, nie je podstatné zvíťaziť, ale zúčastniť sa. Každý môže mať zlý deň. Titul Najbojovnejší jazdec dnes získava víťaz minuloročného ročníka M. Bochmač. Najlepší výkon si nechal na záver ligy, dnes bral všetko čo sa dalo, gratulujeme.

Keďže je tu záver, tak veľká gratulácia víťazovi 2. ročníka cyklistickej ligy Stropkov, ktorým sa stáva Milo Cimbala. Chcem sa poďakovať všetkým, ktorý sa zúčastňovali na lige a hlavne našej kameramanke. Zároveň sa teším už teraz na 3. ročník cyklistickej ligy.

Výsledky 15. kola:

  1. M. Bochmač 10 b
  2. M. Ždiňak 9 b
  3. S. Džavoronok 8 b
  4. M. Cimbala 7 b
  5. Š. Rusinko 6 b
  6. J. Olear 5 b
  7. P. Pavelko 4 b
  8. R. Bilas DNF
    Horská prémia:
  9. M. Bochmač 2 b
  10. M. Ždiňak 1 b
    NJ: M. Bochmač

Priebežné poradie po 15. kole:

  1. Cimbala Milo 109 b
  2. Slivka Jan 85 b
  3. Bochmač Marek 76 b
  4. Karašinsky Anton 71 b
  5. Džavoronok Stanislav 69 b
  6. Ždiňak Martin 65 b
  7. Slivka Martin 58 b
  8. Čan Jozef 47 b
  9. Rusinko Šimon 32 b
  10. Slivka Marcel 23 b
  11. Sabanoš David 23 b
  12. Jakub Olear 17 b
  13. Nábožný Gabriel 16 b
  14. Pavol Pavelko 12 b
  15. Imrich Krestianko 11 b
  16. Zánický Pavol 11 b
  17. Špik Pavol 10 b
  18. Jozef Homza 9 b
  19. Jozef Bedruň 3 b
Facebook
Twitter
Email

Zdieľať

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
Print
Email

Najčítanejšie

Najčítanejšie správy

Koronavírus

Oznamy

Newsletter