Týždenník občanov okresu Stropkov a okolia - ESpektrum
Vyhľadať
Close this search box.

Vydarená jeseň mužov MŠK Tesla Stropkov

Jesennú časť tretej ligy Východ majú za sebou aj muži MŠK Tesla Stropkov. Vzhľadom na pandemickú situáciu sa im už nepodarilo odohrať posledné dve kolá. Lídra tabuľky zo Spišskej Novej Vsi mali privítať v domácom prostredí a v poslednom kole mali cestovať do Popradu. Spolu s pohárovým zápasom s Púchovom by mali byť tieto stretnutia dohrávané až v jarnej časti súťaže.

Po turbulentej príprave a z hľadiska zmien v kádri výraznej, začal takmer nový káder sezónu veľmi uspokojivo. Z mužstva odišli Poľak (Tatran Prešov), Jakubčo (Borov), Harvilko (Borov), Vaško (Bystré), Korba (Breznica), Kmiť (Dunajská Lužná) a Rusinko (Svidník). Naopak káder posilnili Keresteš (Bardejov), Polaščík (Trebišov), Špak (Tatran Prešov), Zápotocký (Svidník), Križanovský (Plavnica), Dlugoš (Bardejov), Pella (Košice), Somov (Bardejov), Guba (Medzilaborce) a Matkobiš K. (Svidník). Po zaváhaní v prvom kole a domácej strate bodov so Sninou, sme zaznamenali sériu šiestich víťazstiev v rade.

Prvým súperom s postupovými ambíciami boli Lipany, kde sme v závere stretnutia zachránili bod za remízu 1:1. Vrcholom jesennej časti aj z hľadiska kvality zápasu, výkonu našich hráčov a pozitívnych emócií na tribúne bol jednoznačne zápas s Tatranom, ktorí sme výsledkovo zvládli. Po ňom prišli dve zaváhania na ihriskách súperov, ktoré trošku pokazili celkový dojem z úspešnej jesennej časti.

Piate miesto s dvomi zápasmi k dobru je zaujímavým odrazovým mostíkom do jarnej časti. Veríme, že prípravu na druhú polovicu sezóny výrazne neovplyvní pandemická situácia. Ďakujeme aj touto cestou všetkým za podporu.Najlepší strelci mužstva:Varga 9 gólov, Somov 4, Voitiuk 4, Matkobiš M. 3, Artim 2, Polaščík 2, Špak 2, Slobodník, Leško, vlastný. 

-msk-

Facebook
Twitter
Email

Zdieľať

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
Print
Email

Najčítanejšie

Najčítanejšie správy

Koronavírus

Oznamy

Newsletter