Týždenník občanov okresu Stropkov a okolia - ESpektrum
Vyhľadať
Close this search box.

MVK Stropkov – 5. miesto na M-SR v šestkovom volejbale mladších žiačok

Na finálovom turnaji M-SR v šestkovom volejbale mladších žiačok, ktoré sa uskutočnili v dňoch 13. – 15. mája 2022 v Leviciach, získali hráčky MVK Stropkov pekné 5. miesto v konkurencii ôsmich najlepších družstiev.

Vstup do turnaja hráčkam zo Stropkova vyšiel, keď si poradili v úvodnom duely bez straty setu so súperkami zo Žiaru nad Hronom. Po vyrovnanom a dramatickom zápase v skvelej atmosfére s domácimi Levicami, keď mladé Stropkovčanky viedli 2:1 na sety, napokon prehrali v tajbrejku 13:15. V poslednom zápase skupinovej časti proti družstvu z Krupiny, nezvládli koncovky setov a súperkám podľahli 0:3.

V ďalšej časti turnaja hráčky MVK Stropkov už nezaváhali, poradili si s družstvom zo Sniny 3:0 a v zápase o celkové 5. miesto po takmer dvojhodinovej bitke zvíťazili v tajbrejku nad súperkami zo Studienky.

Za najlepšiu hráčku družstva MVK Stropkov, bola vyhlásená kapitánka Petronela Luberdová. Mladým volejbalistkám Stropkova patrí veľká vďaka za predvedený výkon a reprezentáciu mesta.

Poďakovanie patrí aj rodičom za vytvorenie skvelej atmosféry a za podporu ich detí nielen na tomto turnaji ale aj počas celej sezóny.

Za pomoc a podporu ďakujeme:vedeniu mesta Stropkov, p.Ing. Miloslavovi Tkačivskému, pekárni Bokša, firme Stroptel s.r.o., Marianovi Bednárikovi (Beďovi), Občianskemu združenie OZ AMIS, Lekárni Galenos, p. Jozefovi Šakovi.

Výsledky:

Skupinová fáza

MVK Stropkov – MŠK Žiar nad Hronom 3:0 (12,14,22)

MVK Stropkov – Palas VK Levice 2:3 (19,-21,12,-20,-13)

MVK Stropkov – TJ ŠK VK Krupina 0:3 (-25,-20,-20)

Semifinále o 5.-8. miesto

MVK Stropkov – MVK Snina 3:0 (17,19,17)

O 5. miesto

MVK Stropkov – VK Studienka 3:2 (-18,23,20,-18,12)

Zostava MVK Stropkov: Luberdová P., Andrejovská K., Kočišová S., Šturáková V., Tkačivská A., Cimbová K., Špilárová L., Olčáková S., Hrubá P.

Tréner: Mgr. Alexík P.

Asistent trénera: Mgr. Haľko M.

Celkové poradie M-SR vo volejbale starších žiačok:

1. VK Nové Mesto nad Váhom

2. TJ ŠK VK Krupina

3. Palas VK Levice

4. VA Žilina

5. MVK Stropkov

6. VK Studienka

7. MVK Snina

8. MŠK Žiar nad Hronom

Facebook
Twitter
Email

Zdieľať

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
Print
Email

Najčítanejšie

Najčítanejšie správy

Koronavírus

Oznamy

Newsletter