Týždenník občanov okresu Stropkov a okolia - ESpektrum
Vyhľadať
Close this search box.

MŠK Tesla Stropkov: U8 otvorila halovú sezónu v Stropkove

a98ce7d7 dcfc 4b20 8da1 8705ec1f8a38

Mládežnícke družstvá tiež zakončili svoje súťaže a jesennú časť si zhodnotili minulý piatok oba dorastenecké tímy spolu so staršími žiakmi pri chutnom guľáši v novej zasadacej miestnosti na futbalovom štadióne. Naše talenty nezaháľajú a naplno rozbehli obľúbenú halovú sezónu. Kategória U11 sa predstavila v ďalekej Korni, jednej z najväčších krytých hál s umelým trávnikom v Strednej Európe. V konkurencii okolitých tímov z Bytče alebo Turzovky, si mohli vychutnať konfrontáciu aj so známou značkou Interu Bratislava.

70fe189d c262 419b afac 4b388fd99ac8

Chlapci mali extra zážitok z peknej haly a prostredia, utužili kolektív, keďže v Korni strávili dva dni a zažili tie pravé emócie predovšetkým pri poslednom remízovom zápase práve s Interom, ktorý bol dramatický do poslednej sekundy a na tribúne rodičia vytvorili skvelú atmosféru. Rovnaká kategória sa predstavila na ďalšom turnaji v krytej nafukovačke s umelou trávou v poľskom Krosne. Na turnaji odohrali chlapci skvelé zápasy s náročnými súpermi a posunuli latku svojho výkonu vyššie. V rovnaký deň sa predstavili na turnaji v Krosne aj chlapci z U10, pre ktorých to bola premiérová účasť v tejto hale, čo sa podpísalo aj pod výsledky družstva. Aj napriek tomu odohrali náročné zápasy, v ktorých zbierali veľmi cenné skúsenosti.

320db8ce 56a0 4653 a51b 32d32cde9f4d

Nezaháľa ani U9, ktorá ako prvá navštívila novučičkú krytú halu s umelým trávnikom vo Vranove a zanechala v nej výborný dojem. Okrem kvalitných slovenských tímov si tiež okúsila medzinárodnú konfrontáciu v zápase s maďarským družstvom. Halovú sezónu SFZ odštartovali turnajom v Prešove aj naše dievčatá, ktorým sa nepodarilo postúpiť do ďalšieho kola. Najväčšiu radosť nám spravili najmenší z U8, ktorí otvorili bohatú dávku halových turnajov v Stropkove. V konkurencii tímov z Prešova, Bardejova a poľskej Dukly sa nestratili a v niekoľkých zápasoch sa tešili z víťazstiev a množstva vstrelených gólov. Záverečný ceremoniál obohatil hráč A tímu, Frederik Varga, ktorý ocenil medailou každého hráča.

u8

Ďakujeme Mestu Stropkov a ZŠ Mlynská, že nám vytvárajú skvelé podmienky na realizáciu podobných podujatí. Po covidových zimách sa veľmi tešíme, že víkendy budú v Stropkove patriť mládežníckemu futbalu. Už v sobotu sa v našej hale predstavia chlapci z U10 a tešiť sa môžme okrem iných aj na kvalitný tím z poľského Mielca. Ďakujeme veľmi pekne rodičom, že vedú svoje deti k športu, za pomoc pri organizácii domáceho turnaja, na ktorom pripravili neuveriteľné pohostenie pre všetkých a za pomoc pri doprave na turnajoch mimo Stropkova. Tešíme sa na ďalšie spoločné podujatia. 

-msk-

Facebook
Twitter
Email

Zdieľať

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
Print
Email

Najčítanejšie

Najčítanejšie správy

Koronavírus

Oznamy

Newsletter