Týždenník občanov okresu Stropkov a okolia - ESpektrum
Vyhľadať
Close this search box.

Mládež v akcii

Mládežníci MŠK nezaháľali ani počas prázdninového týždňa a odohrali množstvo zápasov. V nedeľu sa v rámci zimnej prípravy predstavil dorast na humenskej umelej tráve, kde si zmeral sily s mužmi zo štvrtoligového Strážskeho. Žiaci dohrali jesennú časť počas týždňa dvomi dohrávkami na ihriskách súperov.

Po náročnom a dlhom období bez tréningu sa pomaly dostávajú do tempa a trpezlivo pracujú v tréningovom procese. Práve trpezlivosť im prinesie časom aj želané výsledky. Potešila kategória U14, ktorá sa už tešila aj z víťazstva. Domáci halový turnaj po veľmi dlhej odmlke odohrala kategória U10, ktorá sa porovnala s kvalitnými súpermi z Humenného, Sniny a Michaloviec. Snahou bolo prezentovať sa futbalovo, čo ale v niektorých prípadoch nestačilo a chlapci zaznamenali tesné prehry.

Modelovaný zápas odohrali v piatok aj najmenší. Dorast sa v utorok predstaví v ďalšom prípravnom zápase s mužmi z Breznice a v nedeľu privíta mužov zo Zamutova. Žiaci cestujú v nedeľu na prvé kolo nadstavby do Bardejova. V týždni prebiehal aj Disney projekt pre dievčatá, ktorý sa preklopil do druhej časti a v piatok o 15:15 hod. v telocvični ZŠ Mlynská čaká dievčatá rozprávka Ľadové kráľovstvo. 

-msk-

Výsledky zápasov:

U19 ŠK Strážske 2:6 MŠK Tesla Stropkov

góly: Dovičák 2, Haluška 2, Jobko, Džopko

U15 FK Poprad 8:0 MŠK Tesla Stropkov

FK Spišská Nová Ves 4:1 MŠK Tesla Stropkov

gól: Korady

U14 FK Poprad 1:1 MŠK Tesla Stropkov
gól: Kitľan

FK Spišská Nová Ves 2:5 MŠK Tesla Stropkov

góly: Mulík 3, Mucha, Hurný

Facebook
Twitter
Email

Zdieľať

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
Print
Email

Najčítanejšie

Najčítanejšie správy

Koronavírus

Oznamy

Newsletter